Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ερασιτέχνες...

Προς το dj του Augustfest...

...ελπίζουμε να κατάλαβες ότι άλλο να παίζεις με τα mp3 lists σε internet radio...

...και άλλο να παίξεις σε μια πρωτοποριακή για την περιοχή εκδήλωση...

...που η αποτυχία με την επιτυχία απέχουν όσο μια... τρίχα...

9 σχόλια:

  1. Τις μουσικές επιλογές που οδήγησαν στην καταστροφή της εκδήλωσης δεν της έκανε το άτομο που υπονοείτε, αλλά αυτός που είχε στείλει επιστολή, πριν από λίγο καιρό, στο μπλογκ του Παχτουρίου και στην ιστοσελίδα του Τάκη του Τσάκαλου για τους λαχνούς (δε χρειάζονται ονόματα πιστεύω). Καλύτερα να διασταυρώνετε πρώτα τις πηγές σας και να ενημερώνεστε καλύτερα για το ποιος έχει την ευθύνη που τελείωσε το πάρτυ από τις 5.ν της έκανε το άτομο που υπονοείς, αλλά αυτός που είχε στείλει επιστολή, πριν από λίγο καιρό, στο μπλογκ του Παχτουρίου και στην ιστοσελίδα του Τάκη του Τσάκαλου για τους λαχνούς (δε χρειάζονται ονόματα πιστεύω). Καλύτερα να διασταυρώνετε πρώτα τις πηγές σας και να ενημερώνεστε καλύτερα για το ποιος έχει την ευθύνη που τελείωσε το πάρτυ από τις 5.λωσης δεν της έκανε το άτομο που υπονοείτε, αλλά αυτός που είχε στείλει επιστολή, πριν από λίγο καιρό, στο μπλογκ του Παχτουρίου και στην ιστοσελίδα του Τάκη του Τσάκαλου για τους λαχνούς (δε χρειάζονται ονόματα πιστεύω). Καλύτερα να διασταυρώνετε πρώτα τις πηγές σας και να ενημερώνεστε καλύτερα για το ποιος έχει την ευθύνη που τελείωσε το πάρτυ από τις 5.ν της έκανε το άτομο που υπονοείς, αλλά αυτός που είχε στείλει επιστολή, πριν από λίγο καιρό, στο μπλογκ του Παχτουρίου και στην ιστοσελίδα του Τάκη του Τσάκαλου για τους λαχνούς (δε χρειάζονται ονόματα πιστεύω). Καλύτερα να διασταυρώνετε πρώτα τις πηγές σας και να ενημερώνεστε καλύτερα για το ποιος έχει την ευθύνη που τελείωσε το πάρτυ από τις 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mia kai megalh malakia ekane o fotis pou ka8hse kai akouse to malaka ton xrhstakh.autos (ennow o giorgos xrhstakhs) katestre4e to party kai o pateras tou to panhguri,me thn orxhstra pou efere.na tous xairomaste kai ton patera kai ton gio.oso gia auta pou grefete trypofraxtes,mia xara ekpomph kanei to paidi kai a3izei pou einai kai dj sta party.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα, που σ' αυτή την χώρα, ο καθένας προσπαθεί να βγάλει το μάτι του άλλου και προσάπτει κατηγορίες χωρίς να σκέπτεται αν τα νέα που έχουν φτάσει στα αυτιά του είναι αληθινά ή ψεύτικα. Γιατί άλλο είναι να θες να δημιουργήσεις εντύπωση προβάλλοντας μια διαστρεβλωμένη είδηση με ειρωνικό τόνο στη γραφή σου για να προκαλέσεις και άλλο να αναφέρεις, απλά, ένα αληθινό γεγονός!!! Η αποτυχία με την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος απέχουν όσο μια...τρίχα(δανείζομαι τα λόγια σου)!!! Αν πιστεύει το άτομο που έκανε την ανάρτηση πως έχει διασταυρώσει τις πηγές του, τότε κανένα πρόβλημα... Αλλά επειδή τυχαίνει να γνωρίζω το παρασκήνιο, θα πω πως είναι κρίμα που παίρνει το δηθενετζίδικο στυλ των παντογνώστων δημοσιογράφων και να κράζει μονάχα για να κράξει. Αυτό που λέω εγώ είναι, ''Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς...ή για την περίσταση να γράφεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Afoy ksereis to paraskinio giati den to les; epeidi to vouloneis esi prepei na to voulosoyn kai oi alloi; afoy edo exeis eleytero vima ti zori travas na peis ti gnomi sou.
    epidi to rixneis esi sti masa prepei na to riksoume olloi kai na leme a ti oraia poy ginontai ola kai na xeirokrotame dixos na kseroume to logo;
    latos to zori sou gia tin anartisi toy trypofrakti.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ απλά είσαι εκτός θέματος, αλλά τί να σου κάνω; Προφανώς και δεν διάβασες σωστά αυτό που έγραψα από πάνω γιατί διαφορετικά δεν θα απαντούσες με τον τρόπο που απάντησες. Ποτέ δεν είπα να το βουλώσει κάποιος! Δεν θα μπορούσα άλλωστε. Αυτό που είπα είναι οτι όταν ο οποιοσδήποτε γράφει μια είδηση πρέπει να τη διασταυρώνει πρώτα κι όχι να βασίζεται σε ''γνώμες'' και ''περιγραφές'' τρίτων! Κι επειδή τυχαίνει να γράφεις για μένα παραπάνω πως ''edo exeis eleytero vima ti zori travas na peis ti gnomi sou'', να σου πω πως δεν γράφω τη γνώμη μου εδώ, γράφω αυτό που γνωρίζω, σε αντίθεση με σένα που γράφεις απλά για να γράψεις! Γιατί φίλε μου, αυτό είναι που ξεχωρίζει μια είδηση από ένα κουτσομπολιό! Η αλήθεια, που εσύ δεν την κατέχεις! Γιατί εδώ μόνο κουτσομπολιό γίνεται αυτή τη στιγμή βλέποντας εσένα που έχεις ''μαύρα μεσάνυχτα'' να μιλάς για ένα περιστατικό που δεν γνωρίζεις καν! Τόσο απλά! Κι επειδή σε βλέπω οτι είσαι σε μια γενικότερη σύγχυση με αυτά που απαντάς, υποπτεύομαι πως πιθανόν να είσαι και αυτός που έγραψε την ανάρτηση! Οπότε άνοιξε λίγο τα μάτια σου και ξεκόλλα το μυαλό σου και συνειδητοποίησε λίγο πως με τις ανοησίες που δημοσιεύεις μόνο καλό δεν κάνεις στο blog στο θέμα αξιοπιστίας του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τρυποφράχτης δε γράφει ποτέ σε σχόλια, γιατί κάνει αναρτήσεις αν θέλει να σχολιάσει κάτι.

    Ο Τρυποφράχτης επίσης δε χρειάζεται να σχολιάζει σαν "ανώνυμος" γιατί είναι ήδη ανώνυμος

    Κανένα σχόλιο δε γράφεται από το συντάκτη της οποιαδήποτε ανάρτησης. Αυτός είναι ένας άτυπος και σιωπηρός κανόνας της ομάδας των Τρυποφραχτών που μέχρι τώρα δεν τον ξέρατε. Για ενημέρωση και μόνο λέμε ότι ξέρουμε ποιός έγραψε την ανάρτηση και ξέρουμε ότι ο σιωπηρός κανόνας έχει τηρηθεί και εδώ.

    Πάντως εδώ ο κόσμος βοά με το DVD σε χωριό και Τρίκαλα και εσείς ασχολείστε με αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. lupamai polu pou diavaza auto to blog to opoio vlepw na xrhsimopoiei tetoious apaksiwtikous xarakthrismous gia ena proswpo pou die8ese toso ton upologisth tou, oso kai to xrono tou gia na diaskedasei tous paxtouriwtes. Alhtheia re trypofraxth giati esu h kapoios allos apo autous pou krazoun to paidi den phrate ton upologisth sas kai na pate na paiksete mousikh? sas eipe kaneis oxi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί ρε παιδιά τόση φασαρία; Κανονικά πρέπει να κάνουμε επώνυμο διάλογο στα blog για να συζητάμε τι πήγε λάθος.
    Τι λέτε για διάλογο στην ουσία του θέματος; Πέτυχε ή δεν πέτυχε η γιορτή μπύρας;
    Έχουμε άποψη και προτάσεις; Αν συμφωνείτε όλοι εδώ εγώ ευχαρίστως να πω ποια είμαι και να πω δημόσια την άποψή μου και τις προτάσεις μου.
    Τρυποφράκτη πες μας περισσότερα για το dvd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή