Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ρε είστε σοβαροί;

Άκουσε σοφέ λαέ της ορεινής πατρίδας πόσο σοβαρά θέματα απασχολούν το δημοτικό συμβούλιο του υπέρ Δήμου Πύλης (το διαβάσαμε στο mesochoranet.gr)

Στο Δ.Σ. εκκρεμούσε η απάντηση της δημοτικής αρχής σχετικά με το επίμονο ερώτημα του κ. Παντέρα «γιατί και με ποιανού άδεια η Τ. Κοινότητα Μεσοχώρας πήρε εξοπλισμό γραφείου από το πρώην δημαρχείο Πινδέων».

Την απάντηση έδωσε με σαφήνεια ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Λαμπρογιώργος. «Επισκεφτήκαμε, κλιμάκιο του δήμου, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Τ. Κοινότητας Μεσοχώρας, τη Μεσοχώρα. Εκεί διαπιστώσαμε ότι το κοινοτικό γραφείο ήταν σε απαράδεκτη κατάσταση. Δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τη λειτουργία του τοπικού συμβουλίου. Αποφασίσαμε επί τόπου να πάρουμε μέτρα βελτίωσης. Ύστερα από απαίτηση του Προέδρου της Κοινότητας και σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του δήμου, στείλαμε στη Μεσοχώρα δύο γραφεία και τέσσερις καρέκλες. Αυτό είναι όλο το θέμα”.

κύριε Παντέρα ο Τρυποφράκτης της ορεινής πατρίδα σε ρωτάει ευθέως:

Δεν είναι πολύ φτηνό θέμα αυτό για τον επικεφαλή της αντιπολίτευσης για να το φέρει στο δημοτικό συμβούλιο;

Ήταν τόσο απαραίτητα αυτά τα έπιπλα στο δημαρχείο των Στουρναραίικων;

Δηλαδή κύριε επικεφαλή της αντιπολίτευσης επειδή εσείς δεν πήρατε πολλούς ψήφους στη Μεσοχώρα θα έπρεπε οι Μεσοχωρίτες να τιμωρηθούν και μία από τις τιμωρίες τους έπρεπε να είναι αυτή, δηλαδή να μην έχουν γραφεία στο κοινοτικό κατάστημα;

Επειδή εσείς κύριε επικεφαλή της αντιπολίτευσης και οι ομόλογοί σας άλλων δήμων συνηθίσατε στις παχουλές εποχές του "Καποδίστρια" να ξοδεύετε αλόγιστα κονδύλια από τα ταμεία των δήμων σε αγορές φιρμάτων επίπλων, πολυθρόνων και όχι μόνο έπρεπε σήμερα να αγοράσει καινούρια και ο υπερ δήμος Πύλης ;

Σας προκαλούμε κύριε επικεφαλή της αντιπολίτευσης στο Δήμο Πινδαίων να μας απαντήσετε: τα χρόνια που ήσασταν Δήμαρχος πόσα λεφτά ξοδέψατε από το ταμείο του Δήμου Πινδαίων για αγορές επίπλων; Ήταν φιρμάτα ή δεν ήταν;

Επειδή ο "Καποδίστριας" κι εσείς που είχατε τότε τη μεγάλη δύναμη κλείσατε ερμητικά το κοινοτικό κατάστημα της Μεσοχώρας πρέπει να το κλείσει και ο Κουφογάζος με τον "Καλλικράτη;"

Και με την ευκαιρία κύριε επικεφαλή της αντιπολίτευσης αφού κάνετε αυτό τον κόπο θα κάνετε και τον κόπο να μας πείτε πόσο κόστισε επί των ημερών σας και η ιστοσελίδα του Δήμου Πινδαίων;

Αναδείξτε τα προβλήματα του δήμου κύριε επικεφαλή της αντιπολίτευσης και μην έχετε το νου σας στις πολυθρόνες και τα μασιφένια γραφεία!

Κύριε πρόεδρε της τοπικής κοινότητα Μεσοχώρας τι λέτε, αν δεν μας πει δημόσια ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης θα κάνεις τον κόπο να ξεφυλλίσεις τους απολογισμούς του δήμου Πινδαίων να μας πεις πόσα λεφτά ξόδεψαν τα τελευταία δώδεκα χρόνια σε αγορές επίπλων, την ιστοσελίδα και όχι μόνο; (με έγγραφα στοιχεία).

Όχι τίποτα άλλο, απλά για να λέμε την αλήθεια, να μην μασάμε τα λόγια μας, για να μη λέμε άλλα λόγια για να αγαπιόμαστε και τουλάχιστον για να μην δουλευόμαστε μεταξύ μας!

ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ  ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

3 σχόλια:

  1. Με το συμπάθιο... το "επικεφαλής" είναι άκλιτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε ή φίλη ανώνυμη από περιέργεια το ψάξαμε λίγο το θέμα και διαπιστώσαμε ότι γίνεται μεγάλη κουβέντα στο διαδίκτυο σχετικά με το «επικεφαλή» ή το «επικεφαλής».

    Αν και τον Τρυποπράκτη δεν τον ενδιαφέρει η γραμματική απ’ όσα διαβάσαμε πιστεύουμε ότι έχεις δίκιο.

    Όμως με το συμπάθιο… αυτό βρήκες πιο ενδιαφέρον να σχολιάσεις στην ανάρτησή μας αυτή;

    Επειδή ξέρεις καλά τη γραμματική πρέπει να ξέρεις και τι λέει ο σοφός λαός της ορεινής πατρίδας σε περιπτώσεις σαν και την δική σου πραπάνω: «Τι έχουν τα έρμα και ψοφάν, εγώ με τον ήλιο να βγάζω με τον ήλιο τα βάζω»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άχ τρυποφράκτη μου δεν το έψαξες καλά το θέμα και πιάστηκες από τ' βρόχι του mesochoranet.gr. Ποιός σας είπε ότι τα γραφεία της κοινότητας Μεσοχώρας ήτανε κλειστά και δεν είχανε γραφεία; Ρωτήστε παρακαλώ τον πρώην πρόεδρο της Κοινότητας; Δείτε παλαιότερη ανάρτηση στο site της Κοινότητας τον Φεβρουάριο του 2011 σε συνεδρίαση της Τοπικής Κοινότητας όπου φαίνετε η υποδομή των γραφείων. Άν κάτι ενόχλησε , ενόχλησε ο τρόπος που ενεργούν "κάποιοι". Όσο για τις" αγορές των γραφείων" , εκτός τις πρώτες αγορές επίπλων για τον εξοπλισμό του Δημαρχείου στην αρχή του Καποδίστρια καμία από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές δεν σπατάλησε χρήματα σε αγορές επίπλων και μάλιστα φιρμάτων όπως αναφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή