Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ο θερμοσίφωνας

Διαβάσαμε στην ηλεκτρονική "Ενημέρωση" των Τρικάλων:

Στην Θεσσαλονίκη μετέβησαν ο δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Κουφογάζος και ο αντιδήμαρχος κ. Ι. Κουτσονάσιος ,στις 8 και 9 Απριλίου, στα πλαίσια του 7ου συνεδρίου του διαδημοτικού δικτύου υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. με θέμα:

...«Δημοτικά κέντρα πρόληψης και προστασίας της υγείας σε όλους τους Καλλικρατικούς Δήμους».
Ο Δήμος Πύλης είναι μέλος του διαδημοτικού δικτύου υγείας μαζί με άλλους 125 Καλλικρατικούς Δήμους  απ’ όλη τη χώρα.
Το πεδίο της πρόληψης των νοσημάτων, της προαγωγής της υγείας, του προσυμπτωματικού ελέγχου σε εθνικό επίπεδο και γενικότερα της προστασίας της δημόσιας υγείας είναι για το δίκτυο το πεδίο προτεραιότητας της  Τ.Α. όσον αφορά την χάραξη και εφαρμογή πολιτικών υγείας.
Ο δήμος Πύλης θα διοργανώσει το επόμενο διάστημα  ημερίδες-συνέδρια  για όλους τους δημότες, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν από επιστήμονες για διάφορα ιατρικά θέματα.

...ωραία αυτά...

....αλλά στο συνέδριο που είχε γίνει στο Τιτάνια για την Ορεινή Πατρίδα, είχε ειπωθεί σαν παράπονο από τον αγροτικό γιατρό, ότι στο αγροτικό ιατρείο της Νεράιδας δεν υπάρχει θέρμανση και ζεστό νερό...

....οπότε ας κοιτάξει ο δήμαρχος να βάλει κανένα θερμοσίφωνα εκεί σε πρώτη φάση και ας αφήσει μετά τα υπόλοιπα με την ανάπτυξη των (θεωρητικών πάντα) πολιτικών υγείας...

....και να βρει και κανένα γιατρό, γιατί θα χαλάσει μετά ο θερμοσίφωνας από την αχρηστία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου