Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ποιον φωτογραφίζουν;

"Γνωστοποίηση"


Ο Δήμαρχος Πύλης έχοντας υπόψη
-      τις διατάξεις του άρθρου 163 Ν. 3584/07
-      τις διατάξεις της εγκ.55/74802/29.12.2010
-      Την ανάγκη πλήρωσης μίας θέσης Ειδικού Συνεργάτη Δημάρχου σε νομικής φύσης
καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και αποδεικτικά των προσόντων τους, σχετικά με την πλήρωση μίας (1) θέσης ειδικού συνεργάτη.

Οι ενδιαφερόμενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής προσόντα:
Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι πληρούνται.
Β) Πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. « Νομικής » της ημεδαπής ή ισότιμο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής,
Γ) Να έχουν εμπειρία σε θέματα ΟΤΑ ή και νομικών προσώπων των ΟΤΑ
Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής:
Για μεν τους μισθωτούς, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
 Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Δ) Πτυχίο γνώσης γερμανικής γλώσσας ( επίπεδο πολύ καλό)
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων με βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται στο Δήμο Πύλης , γραφείο Πρωτοκόλλου εντός δέκα (10) ημερών, που αρχίζει την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε μία εφημερίδα του νομού ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος , εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στην εφημερίδα, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2431352124.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΚΟΥΦΟΓΑΖΟΣ 

Σοφέ λαέ της Ορεινής Πατρίδας γιατί σώνει και καλά θέλει Γερμανόφωνο Ειδικό Συνεργάτη ο Δήμαρχος Πύλης;

Και γιατί κύριε Δήμαρχε αποκλείεται αυτόν που θα διαθέτει τα περισσότερα ξενόγλωσα πτυχία;

Ποιανού η φωτογραφία βρίσκεται πίσω από την προκήρυξη;

 

1 σχόλιο: