Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Και δεύτερη μακροσκελής επιστολή με υπογραφή «ένας Αετιώτης»

Μετά το σάλο που προκάλεσε η επιστολή που εστάλη από ανώνυμο στον Τρυποφράκτη με την υπογραφή «ένας Αετιώτης» εδώ και δύο μέρες, από το ίδιο e-mail εστάλη και δεύτερη μακροσκελής επιστολή στην οποία γίνεται λεπτομερής αναφορά στις πράξεις προσώπων με δράση στα κοινά του Αετού.

Αν και προσπαθήσαμε μέσω του e-mail να έρθουμε σε επαφή με τον ανώνυμο αρθρογράφο για να μας εξηγήσει κάποια σημεία του μακροσκελούς κειμένου του αυτό στάθηκε αδύνατο.

Αυτές τις δύο μέρες ήρθαμε σε επαφή με Αετιώτες οι οποίοι επιβεβαιώνουν τα περισσότερα από όσα αναφέρει στην επιστολή του ο ανώνυμος.

Την επιστολή αυτή δεν την κρίνουμε συκοφαντική για κανέναν γιατί απλά δεν συκοφαντεί κανέναν. Γίνεται λεπτομερής αναφορά σε πράξεις και γεγονότα.

Ο Τρυποφράκτης στήθηκε εδώ για να σχολιάζει τα κακώς κείμενα στα ορεινά χωριά μας. Όλοι εμείς οι δημιουργοί του Τρυποφτάκτη είμαστε υπέρμαχοι της ελευθερίας του έντυπου και ηλεκτρονικού μέσου ενημέρωσης. Πιστεύουμε ότι πρέπει και ο ανώνυμος να έχει τη δική του φωνή.

Τέτοιες επιστολές με κουτσομπολιό και κριτική σίγουρα εκτινάσσουν την επισκεψιμότητα του blog.

ΟΜΩΣ! Ζητούμε συγνώμη από τον ανώνυμο επιστολογράφο αλλά δεν θα δημοσιεύσουμε την επιστολή αυτή. Ακούσαμε τις φωνές πολλών Αετιωτών που ζητούν να μπει ένα τέλος σε όλο αυτή τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει σήμερα στον Αετό.

Με σεβασμό απέναντι στους Αετιώτες αποφασίσαμε να βάλουμε ένα τέλος πρώτοι εμείς. Και θα τηρήσουμε το λόγο μας.

ΟΜΩΣ! ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ απέναντι στο συντάκτη αυτής της επιστολής, απέναντι στους Αετιώτες και όλους εδώ στο blog που θα επιθυμούσαν να τη διαβάσουν ότι αν δημοσιευτεί σε άλλο μέσο ή αν άλλα μέσα ή η εφημερίδα του Αετού συνεχίσουν με τα ειρωνικά τους σχόλια προς οποιονδήποτε, τότε κι εμείς θα την αναρτήσουμε.

Τέλος οφείλουμε να αναφέρουμε τη διευκρίνιση του επιστολογράφου με την υπογραφή «ένας Αετιώτης» ότι δεν σχετίζεται με τον ανώνυμο που έγραψε για τα περί γκλίτσας κλπ.

Την αναφορά στις γκλίτσες την καταδικάζουμε κι εμείς. Δεν τιμά τον πολιτισμό της ορεινής μας πατρίδας η όποια αναφορά σε τέτοια γεγονότα. Ζητούμε να την ανακαλέσει και ο ανώνυμος συντάκτης της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου