Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Παρακαλάν Θανάση μου, παρακαλάν...

Σωστά τα σχόλιά σου -εδώ στο Τρυποφρακταίικο - Θανάση μου αλλά ποιοι να μη βιάζονται;
...αυτοί που παρακαλάν να τους βάλουν οι καμπίσιοι στα ψηφοδέλτιά τους;
...αυτοί που ξερογλύφουν τα κόματα και τα κοματόσκυλα;
...νομίζουν ότι άμα εκλεγούν " θα πιάσουν το παπά απ΄τ' αρχ....."
...για την πάρτη τους ενδιαφέρονται και όχι για τον τόπο!
...γι' αυτό που λέει ο σοφός λαός μας: "Δεν έγινα παπάς ν' αγιάσω, έγινα για να περάσω"

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝΥΜΑ για τους συμπατριώτες της ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
    Με την εφαρμογή του Καλλικράτη νοιώσαμε, εμείς οι ορεινοί (πέρα από τη Γκρόπα), ότι θα συντριβούμε στη μέγγενη των αποφάσεων του κάμπου. Στη Μεσοχώρα με τα τόσα προβλήματα αποφασίσαμε να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας. Αργοπορημένα και όχι εύκολα αποφασίσαμε να κατεβάσουμε το ελάχιστο εκλογικό ψηφοδέλτιο και να μη δώσουμε «γη και ύδωρ» σε κομματικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες του κάμπου, κρατώντας τη ελευθερία και το ανυπόταχτο του ορεινού κατοίκου.
    Στόχος μας να διεκδικήσουμε το Τοπικό Συμβούλιο Μεσοχώρας χωρίς να γίνουμε ουρά των επίσημων συνδυασμών. Η προσπάθειά μας αυτή μπορεί να δώσει διέξοδο και σε όσους συμπατριώτες μας σκέφτονται παρόμοια με μας. Να μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πύλης ή την Τοπική Κοινότητα ή Εκπρόσωποι Τοπικής Κοινότητας χωρίς την ένταξή τους στους μεγάλους συνδυασμούς. Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Μεσοχώρας δεν δημιουργεί καμιά δέσμευση. Λειτουργεί ως αμφικτυονία ελεύθερων ομάδων με αγάπη στην ορεινή μας πατρίδα. Ακόμα η κίνησή μας αυτή ίσως λειτουργήσει και ως μια δοκιμασία για μελλοντικές συνεργασίες.
    Όσους λοιπόν εκφράζει μια τέτοια προσπάθεια, ελεύθεροι από το ρεύμα που δημιουργεί ο Καλλικράτης, ας επικοινωνήσουν μαζί μας. akalant@gmail.com και 6976363374

    ΑπάντησηΔιαγραφή