Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Κυρ Παντελή, γιατί τόσο μίσος;

Περισσεύει το μίσος του κυρ Παντελή στην τελευταία έκδοση


...όλοι κακοί, ο Παντελής ο μόνος καλός!

...όποιος ξέρει από που πηγάζει το μίσος του Παντελή ας το γράψει εδώ στα σχόλια ή ας μας στείλει e-mail

...τι λες κυρ Παντελή, να ψαχτούμε λίγο εδώ και τώρα, δημόσια, για να δούμε ποιοι βρομίζουν και ποιοι ξεβρομίζουν το... Δοβρόρεμα;

...άκου τι λέει ο σοφός λαός μας κυρ Παντελή: "Άβρακος βρακί δεν είχε, το 'βαλε και χέστηκε"

2 σχόλια:

  1. Ο Παντελής είναι κορυφή στο να ενώνει τους ανθρώπους του χωριού και όλοι μαζί να κάνουν έργα για το χωριό. Δες αυτό που έκανε με τους κουμπαράδες που είναι φοβερή ιδέα. Ο Παντελής έπρεπε να μείνει σε αυτό το ρόλο μόνο του προέδρου που ενώνει τον κόσμο. Δεν έπρεπε να εκδίδει εφημερίδα. Νομίζει ότι αν επιτίθεται μέσα από την εφημερίδα σε αυτούς που αντιπαθεί θα ενώσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο στο χωριό. Δεν ξέρω αν σπούδασε δημοσιογραφία που λέει, αλλά αυτή η δημοσιογραφία του Παντελή μέσα από την εφημερίδα μόνο κακό θα του κάνει. Πιστεύω ότι αποκλείεται να σπούδασε τέτοιου τύπου δημοσιογραφία, αλλά εφαρμόζει με τον λάθος τρόπο αυτά που σπούδασε. Δεν είναι δυνατό να απαξιώνονται οι πάντες στην εφημερίδα και να βγαίνει μόνο το μίσος προς τα blog ενώ για την ιστοσελίδα του χωριού το dovroi.gr που είναι πρώτο σε επισκέψεις και κάνει και αυτό έργο στο χωριό και προβάλλει και τον Παντελή να μην αναφέρεται τίποτε και ποτέ, επειδή αντιπαθεί τον διαχειριστή ο εκδότης του ΑΕΤΟΥ. Μια χαρά είναι ο Παντελής, απλά δεν πρέπει να έχει το πάνω χέρι στην εφημερίδα. Ας δώσει την έκδοση αλλού να του προβάλλει το έργο του Συλλόγου γιατί η εφημερίδα κάνει ζημιά απίστευτη όπως είναι τώρα και ο Παντελής δεν το έχει καταλάβει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Den einai oli i efimerida lathos giati grafoun kai alloi sinergates kai grafoun kala. Ston Aeto Aspropotamou katalavaineis amesos ti grafei o Pantelis apo to epithetiko yfos kai tin eirwnia kai as einai anwnymo to keimeno. To yfos toy Panteli den exei kamia sxesh me to yfos twn allon synergatwn kai den kollane mazi me tipota. Gi ayto vgainei h efhmerida opws les. Na krathsei mono h koukoyvagia ayto to yfos kai ta alla arthra na einai normal opws twn allwn synergatwn. H efhmerida h teleytaia vghke axtarmas. Diavazes ena normal arthro kai paradipla arthro toy Pandeli me eirvnies. Aparadekto poy den anaferthike h efhmerida stis ekloges poy erxontai. Den arkei ena arthro toy Tsiakovi poy eina ypopsifios. Poia einai h thesi tis efhmeridas stis ekloges? Psifiste mono osoys einai apo ton Aeto? Me ti kritiria? Oi alloi syndyasmoi poy einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή